Tarta cu branza de vaci si struguri

Printeaza

Tarta cu branza de vaci si struguri din: faina, zahar pudra, unt, zeama de lamaie, branza de vaci, smantana, galbenusuri, struguri.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_vaci_si_struguri

pentru blat:

  • 175 g faina
  • 20 g zahar pudra
  • 75 g unt
  • zeama de lamaie

pentru umplutura:

  • 110 g zahar
  • 200 g branza de vaci
  • 50 ml smantana
  • 6 galbenusuri
  • 60 g faina

pentru decor:

  • struguri albi, taiati jumatati
  • struguri negri, taiati jumatati

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, cerni faina şi zahă¬rul pudră într-un castron mare. Le freci împreună cu untul, astfel încât să obţii un aluat moale. Adaugi suficientă zeamă de lămâie, până când aluatul devine ferm. Intinzi foaia de aluat într-o formă de tartă, unsă în prealabil cu unt. Dai la cuptor pentru 10 minute.

Pentru cremă, amesteci brânza de vaci cu zahărul, smântână şi gălbenuşurile. Baţi până devin o pastă fină şi încorporezi, în ploaie, făina. Omogenizezi bine ingredientele şi torni crema peste foaia de tartă. Dai la cuptor şi coci aproximativ 45 de minute.

Scoţi şi laşi la răcit. O serveşti ornată cu boabele de struguri date prin zahăr.

Tarta cu branza de vaci si struguri

Tarta_cu_branza_de_vaci_si_struguri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.