Tarta cu ficatei de pui

Printeaza

O reteta de tarta cu ficatei de pui din: faina, ou, unt, lapte, sare, ficatei de pui, ciuperci, ceapa, paine, lapte, oua, ulei si sare.

Ingrediente:Tarta cu ficatei de pui

  • 200 g cascaval

pentru aluat:

  • 200 g făină
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 1 lingură cu lapte
  • sare

pentru umplutura:

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 felii de pâine
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe ficăţeii de pui în apă cu sare. Separat, căleşte ceapa tăiată mă­runt împreună cu ciupercile Adaugă ficăţeii de pui tăiaţi cât mai mărunt, oul şi pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă.

Din făină, ou, unt, lapte şi un praf de sare, fră­mântă un aluat şiîntinde-l bine. Aşază-l într-o formă unsă cu unt. Pune ameste­cul de ficăţei şi ciuperci. Presară deasupra caş­caval ras. Lasă la cuptor 30 de minute şi serveşte cât este fierbinte.

Tarta cu ficatei de pui

Tarta cu ficatei de pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tarta cu ficatei de pui
  • tarta cu ficat de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.