Tarta cu ridichi

Printeaza

Tarta cu ridichi din: aluat de foitaj, carne tocata, ceapa, ulei, cascaval, ridichi.

Ingrediente:Tarta_cu_ridichi

  • un pachet aluat congelat de foitaj
  • 250 g carne tocata
  • o ceapa
  • o lingura ulei
  • 200 g cascaval
  • o legatura ridichi

 

Mod de preparare:

Se lasă aluatul pe masă la dezgheţat şi, între timp, se taie ceapa mărunt. Se pune ceapa la călit în lingura de ulei, se adaugă carnea şi se lasă să se călească bine împreună.

Aluatul se întinde un pic şi se transferă într-o tavă de copt.

Se presară carnea si caşcavalul si se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu ridichi tăiate rondele.

Tarta cu ridichi

Tarta_cu_ridichi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.