Tarta de paste cu legume si bacon
PrinteazaTarta de paste cu legume si bacon din: bacon, paste, dovlecel, vânătă, piper negru boabe, sare, patrunjel, ouă, cremă de brânză, lapte, smântână pentru gătit, caşcaval ras, roşii descojite.
Ingrediente:
- 6 felii bacon
- 400 g paste
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- piper negru boabe
- sare
- pătrunjel
Pentru sos:
- 5 ouă
- 100 g cremă de brânză
- 100 ml lapte
- 100 ml smântână pentru gătit
- 100 g caşcaval ras
- 1 cutie roşii descojite
Mod de preparare:
Tai mărunt baconul, speli pătrunjelul şi-l toci. Pentru sos, pui într-un vas crema de brânză, ouăle, smântână, laptele şi amesteci bine ingredientele. Adaugi 50 g de caşcaval ras, după care pui roşiile descojite.
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi bine de apă. Adaugi pătrunjelul, baconul şi potriveşti de sare şi de piper. Amesteci bine.
Rastori pastele intr-o tava tapetata. Tori jumatate din sosul cu smantana. Speli dovlecelul si vanata si le tai felii.
Asezi feliile de legume peste paste, apoi torni şi restul de sos cu un polonic. La final, presari caşcavalul rămas. Laşi la cuptorul încins 30 de minute sau până când tarta se rumeneşte.
Tarta de paste cu legume si bacon
Pofta buna!