Tartine cu afumatura

Printeaza

O reteta simpla de tartine cu afumatura din: paine intermediara, unt, afumatura si cascaval.

Ingrediente:Tartine cu afumatura

  • pâine intermediară
  • unt
  • afumătură (ceafă sau muşchi file, eventual salam bine uscat)
  • caşcaval

Mod de preparare:

Sc taie pâinea în felii, groase de un deget, şi se ung cu unt. Se pun deasupra o felie de afumătură şi o felie subţire de caşcaval. Se aşează într-o tavă care sc introduce în cuptorul încins bine, timp de câteva minute. Se servesc calde.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.