Tartine cu cremă de brânză

Printeaza

Tartine cu cremă de brânză din: bagheta, morcov, ricotta, telemea de vaca, smantana, ceapa, patrunjel si sare.

Ingrediente:Tartine_cu_crema_de_brânza

  • 1 bagheta neagra
  • 2 morcovi
  • 200 g ricotta
  • 200 g telemea de vaca
  • 50 ml smantana
  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie bagheta în felii şi pune-le în cuptor într-o tavă ca să se rumenească. Taie un morcov şi jumătate în rondele foarte fine, eventual folosind o râ­zătoare, şi dă-le cu un praf fin de sare. Restul morcovului dă-l pe răzătoarea mare. Dă ceapa pe râzătoare şi amestec-o bine cu ri­cotta şi telemeaua rasă mărunt.

Freacă această pastă cu smântână şi pătrunjelul tocat mă­runt. Pune pe fiecare felie de pâine câteva rondele de morcov şi o lingură cu cremă de brânză (sau, mai bine, pune crema cu un şpriţ). Ornează cu firişoare de morcov şi pătrunjel.

Tartine cu cremă de brânză

Tartine_cu_crema_de_brânza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.