Tartine cu rosii uscate, feta si busuioc

Printeaza

Tartine cu rosii uscate, feta si busuioc din: paine toast, feta, rosii uscate in ulei, ou, busuioc, ulei de masline, boabe de piper alb şi negru, sare.

Tartine_cu_rosii_uscate_feta_si_busuioc

Ingrediente:

  • 8 felii de paine toast
  • 180 g feta
  • 200 g rosii uscate in ulei
  • 1 ou
  • 10 frunze proaspete de busuioc
  • 2 linguri ulei de măsline
  • boabe de piper alb şi negru
  • sare

Mod de preparare:

Tai brânza în cuburi de aproximativ 1 1/2 cm, pe care le pui la marinat într-un cas­tron adânc, împreună cu frunzele de busuioc tăiate jnărunt, uleiul de măsline şi boabele de piper zdrobite.

Păstrezi castronul în frigider pentru 8 ore. Fierbi oul tare şi îl cureţi după ce s-a răcit. îl mixezi în blender împreună cu roşiile, până obţii o pastă omogenă.

Intinzi crema obţinută pe feliile de pâine prăjită, le tai în jumătate, pe diagonală, apoi repartizezi pe flecare tarti­nă, în mod egal, cubuleţe de brânză marinată.

Tartine cu rosii uscate, feta si busuioc

Tartine_cu_rosii_uscate_feta_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.