Tartine cu rosii uscate, feta si busuioc
PrinteazaTartine cu rosii uscate, feta si busuioc din: paine toast, feta, rosii uscate in ulei, ou, busuioc, ulei de masline, boabe de piper alb şi negru, sare.
Ingrediente:
- 8 felii de paine toast
- 180 g feta
- 200 g rosii uscate in ulei
- 1 ou
- 10 frunze proaspete de busuioc
- 2 linguri ulei de măsline
- boabe de piper alb şi negru
- sare
Mod de preparare:
Tai brânza în cuburi de aproximativ 1 1/2 cm, pe care le pui la marinat într-un castron adânc, împreună cu frunzele de busuioc tăiate jnărunt, uleiul de măsline şi boabele de piper zdrobite.
Păstrezi castronul în frigider pentru 8 ore. Fierbi oul tare şi îl cureţi după ce s-a răcit. îl mixezi în blender împreună cu roşiile, până obţii o pastă omogenă.
Intinzi crema obţinută pe feliile de pâine prăjită, le tai în jumătate, pe diagonală, apoi repartizezi pe flecare tartină, în mod egal, cubuleţe de brânză marinată.
Tartine cu rosii uscate, feta si busuioc
Pofta buna!