Tava tiroleza

Printeaza

O reteta delicioasa de tavă tiroleză din: carne de vita fiaarta, carne de vita uscata, slanina, ceapa, cartofi, grasime de porc, sare, piper, chimen si magheran.

Ingrediente:Tava tiroleza

  • 150 gr carne de vită fiartă
  • 150 gr carne fiartă uscată
  • 150 gr slănină
  • 1 ceapă mare
  • 1 kg cartofi fierţi
  • 2 linguri de grăsime de porc
  • sare
  • piper
  • chimen şi magheran

 

Mod de preparare:

Ceapa, carnea de vită, carnea uscată şi slănina le tăiem felii subţiri şi le frigem în vasul. Carto­fii tăiaţi felii îi amestecăm în vas şi îi condimentăm cu sare, piper, chimen şi magheran.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.