Tocana cu masline

Printeaza

 

O reteta gustoasa de tocana de masline din: masline verzi, ceapa, suc de rosii, telina, verdeata, sare, piper.Tocana cu masline

Ingrediente:

  • 300 g măsline verzi
  • 3 cepe
  • 500 ml suc de roşii
  • 1 ţelină mică
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

 

Guşti măslinele şi dacă sunt prea sărate, le pui în apă pentru câteva ore. Cureţi şi înăbuşi ceapa toca­tă mărunt, ţelina curăţată şi tăiată mărunt, sau trecută prin râzătoare.

După ce s-au înmuiat, pui sucul de roşii, măslinele scur­se foarte bine şi piper. Le laşi să fiarbă 30 de minute împre­ună şi adaugi puţină apă ca să nu se prindâ mâncarea. La final presari verdeaţa tăiată mărunt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.