Tocana in dovleac

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana in dovleac, carne de porc, gogosari, chimen, sare, ulei, patrunjel, ceapa, cimbru.

Ingrediente:Tocana in dovleac

  • 1 dovleac potrivit,bine copt
  • 800 g carne de porc
  • l-2gogoşari
  • 1 linguriţă cu chimen pisat
  • sare
  • ulei
  • pătrunjel pentru decor
  • 3 cepe
  • 1 lingurita cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Taie ceapa peştişori, gogoşarul fâşii, carnea cubuleţe. Pune cea­pa şi gogoşarul la înăbuşit în ulei. Potriveşte de sare.

Când ceapa devine sticloasa,  adaugă carnea cubuleţe, cimbru şi chimen. Lasă pe foc până când carnea îsi schimbă culoarea.Taie capac la dovleac, curăţă-l de seminţe şi partea aţoasă. Nu arunca seminţele, pune-le la uscat în cuptor.

Umple dovleacul cu compoziţia de carne şi ceapă, pune-i un strat de roşii deasupra. Dă la cuptor până se înmoaie dovleacul.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.