Tocană secuiască cu smantana si mamaliga

Printeaza

Tocană secuiască cu smantana si mamaliga din: carne de porc, varza acra, ulei, ceapa, boia dulce, marar, cimbru, taqrgon, dafin, piper si sare.

Ingrediente:Tocana_secuiasca_cu_smantana_si_mamaliga

  • 500 g carne de porc semidegresata
  • 1 kg varza acra taiata fideluta
  • 3 linguri ulei
  • 100 g ceapa
  • 1 lingurita boia dulce
  • marar
  • cimbru
  • tarhon
  • dafin
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tăiată mărunt, a- daugi carnea tăiată cubuleţe de 3-4 cm, le căleşti 5-6 minute, adaugi boiaua, amesteci, adaugi apoi varza stoarsă de zeamă şi 200 ml de apă, lăsând să fiarbă la foc mic, acoperite. Amesteci din când în când şi completezi cu apă dacă mai este nevoie.

Adaugi condimentele, ameste­când bine, iar când toate sunt fierte, mâncarea nu trebuie să aibă mult sos. Serveşti tocana cu smântână şi mămăligă caldă.

Tocană secuiască cu smantana si mamaliga

Tocana_secuiasca_cu_smantana_si_mamaliga

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Smechera tocana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.