Tocană de soia

Printeaza

Tocană de soia din: ulei de floarea soarelui, granule de soia, ceapa, usturoi, chimen, boabe de coriandru, boia iute, rosii in suc, iaurt natural, zeama de lamaie, smantana si coriandru.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei d floarea soarelui
  • 400 g granule de soia
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 lingurite chimen, macinat
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 lingurite boia iute
  • 1 conserva de 300 g rosii in suc
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1 cub concentrat natural
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite coriandru proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larf, neaderent, se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul, la foc potrivit, timpd e 5 minute.

Se adauga restul de ingrediente, mai putin coriandrul, si se amesteca.

Din momentul in care preparatul incepe sa fiarba, se micsoreaza flacara, se copera vasul cu capac si se lasa sa fiarba inabusit, 15-20 de minute.

Inainte de a servi, se presara coriandrul proaspat.

 

Tocană de soia

Tocana_de_soia

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Tocana asta de soia imi face cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.