Tocanita de ciuperci cu verdeata si ceapa

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu verdeata si ceapa din: ciuperci, pasta de rosii, ceapa, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_ciuperci_cu_verdeata_si_ceapa

  • o conserva mica ciuperci feliate
  • 5 linguri pasta de rosii
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se căleşte cea-pa spălată, curăţată si tocată şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă ciupercile curăţate şi ele. Se lasă pe foc aproximativ 10 minute, cât să se evapore toată apa de la ciuperci.

Se pune pasta de roşii desfăcută cu putină apă si se lasă la fiert tocăniţa încă 25 de minute sau atât cât este nevoie pentru a se înmuia.

Se potriveşte mâncarea de sare si piper, după gust, şi se aduce la masă cu pătrunjel. Se poate servi alături de salată de ardei copţi.

Tocanita de ciuperci cu verdeata si ceapa

Tocanita_de_ciuperci_cu_verdeata_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.