Tocanita de vita cu legume si verdeata
PrinteazaTocanita de vita cu legume si verdeata din: ceapa, ardei gras, morcovi, pulpa de vita, suc de rosii, patrunjel, cimbru, ulei, sare si piper.
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 3 morcovi
- 400g pulpă de vită
- 150ml suc de roșii
- pătrunjel
- cimbru
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingem 4 linguri de ulei si prajim ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa un minut adaugam carnea taiată cubulete.
Turnăm 200ml apă minerala. Cand carnea este aproape fiarta punem morcovii tăiati rondele, sucul de rosii si lasam sa fiarba o ora – o ora si jumatate, pe foc potrivit. La final presaram sare si piper dupa gust.
Tocam patrunjelul si cimbrul, le presaram in tocanita si oprim focul. Servim fierbinte.
Tocanita de vita cu legume si verdeata
Pofta buna!
Chiar ma gandeam la o tocanita, o sa incerc tocanita de vita cu legume