Tocăniţă de vită cu vin roşu
PrinteazaO reteta foarte simpla de tocanita de vita cu vin rosu, ceapa rosie, boia, rosii, ardei rosu, ulei chimen, piper si sare.
- 800 g carne de vită
- 500 g ceapă roşie
- 250 g boia
- 250 g roşii
- 1 ardei roşu
- 200 ml vin roşu
- 2 linguri ulei
- chimen
- piper
- sare
Mod de preparare:
Toci ceapa mărunt şi o prăjeşti în uleiul încins. Adaugi roşiile, ardeii şi carnea tăiată cubuleţe. Condimentezi cu chimen, boia, sare şi piper.
Adaugi vinul şi fierbi până se înmoaie carnea. Dacă mai e nevoie, mai adaugi puţină apă. Serveşti cu cartofi fierţi sau cu cuscus.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- tocanita de vita cu vin rosu