Tocăniţă de vită cu vin roşu

Printeaza

O reteta foarte simpla de tocanita de vita cu vin rosu, ceapa rosie, boia, rosii, ardei rosu, ulei chimen, piper si sare.

Ingrediente:Tocăniţă de vită cu vin roşu

  • 800 g carne de vită
  • 500 g ceapă roşie
  • 250 g bo­ia
  • 250 g roşii
  • 1 ardei roşu
  • 200 ml vin roşu
  • 2 lin­guri ulei
  • chimen
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt şi o prăjeşti în uleiul încins. Adaugi roşiile, ardeii şi carnea tăiată cubuleţe. Condimentezi cu chimen, boia, sare şi piper.

Adaugi vinul şi fierbi până se înmoa­ie carnea. Dacă mai e nevo­ie, mai adaugi puţină apă. Serveşti cu cartofi fierţi sau cu cuscus.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tocanita de vita cu vin rosu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.