Tocanita dreasa cu spanac

Printeaza

Tocanita dreasa cu spanac din: spanac, ceapa, ou, faina, smantana, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita dreasa cu spanac

  • 1,5 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 2 linguri făină albă
  • 3-4 linguri smân­tână
  • pastă de tomate
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Speli bine spanacul şi îl pui la fiert cu 2-3 căni cu apă. îrtre timp căleşti ceapa, adaugi bulionul şi când spanacul este fiert torni în oală ceapa şi bulionul.

Desfaci făina cu puţină apă şi o adaugi în oală amestecând mereu. După ce a dat în clocot ca să fiarbă făina, tragi oala de pe foc şi o laşi 5 minute să se răcească.

Baţi un ou cu smântână şi după cele 5 minute îl adaugi peste spanac. La final, potriveşti de sare şi piper.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.