Tocanita de manzat

Printeaza

Tocanita de manzat din: carne de manzat, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, vin rosu, pasta de tomate, condimente, patrunjel si ulei.

Ingrediente:

  • 700 g carne de mânzat
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 5 roşii
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceşcuţă cu vin roşu
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • 2-3 linguriţe cu condimente de legume
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei

Mod de preparare:

Spala bine carnea, taie-o cubulete si pune-o la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, caleste ceapa, tocata marunt.

Adauga condimentele si bucatile de carne. Stinge cu zeama in care a fiert carnea si cu vinul rosu.

Pune ardeiul gras taiat cubulete, usturoiul zdrobit si rosiile oparite, decojite si pasate cu furculita.

Lasa preparatul sa dea in cateva clocote, apoi adauga pasta de tomate.

Baga tocanita la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, ci doar cat legumele sa fie patrunse suficient.

Inainte de servire presara patrunjel tocat fin.

 

Tocanita de manzat

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă Aperol Rose: Cum să prepari cocktail-ul clasic cu o notă de prospețime

Rețetă Aperol Rose: Cum să prepari cocktail-ul clasic cu o notă de prospețime din: aperol, vin spumant, suc de grapefruit, felie de grapefruit, gheata, frunze de menta. Aperol Rosé este o variație delicioasă a clasicului Aperol Spritz, ce aduce o notă răcoritoare și ușoară de citrice și fructe roșii datorită adăugării sucului de grapefruit și […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • tocanita de manzat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.