Rețetă Aperol Rose: Cum să prepari cocktail-ul clasic cu o notă de prospețime din: aperol, vin spumant, suc de grapefruit, felie de grapefruit, gheata, frunze de menta. Aperol Rosé este o variație delicioasă a clasicului Aperol Spritz, ce aduce o notă răcoritoare și ușoară de citrice și fructe roșii datorită adăugării sucului de grapefruit și […]
Tocanita de manzat
PrinteazaTocanita de manzat din: carne de manzat, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, vin rosu, pasta de tomate, condimente, patrunjel si ulei.
Ingrediente:
- 700 g carne de mânzat
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 5 roşii
- 3 căţei de usturoi
- 1/2 ceşcuţă cu vin roşu
- 1 lingură cu pastă de tomate
- 2-3 linguriţe cu condimente de legume
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei
Mod de preparare:
Spala bine carnea, taie-o cubulete si pune-o la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, caleste ceapa, tocata marunt.
Adauga condimentele si bucatile de carne. Stinge cu zeama in care a fiert carnea si cu vinul rosu.
Pune ardeiul gras taiat cubulete, usturoiul zdrobit si rosiile oparite, decojite si pasate cu furculita.
Lasa preparatul sa dea in cateva clocote, apoi adauga pasta de tomate.
Baga tocanita la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, ci doar cat legumele sa fie patrunse suficient.
Inainte de servire presara patrunjel tocat fin.
Tocanita de manzat
Pofta buna!
Rețetă Aperol Rose: Cum să prepari cocktail-ul clasic cu o notă de prospețime
Incoming search terms:
- tocanita de manzat