Strudel cu ciuperci – Reteta pentru diabetici din: foi de placinta, ulei, ciuperci, ceapa, sare, cimbru. Strudelul cu ciuperci este o opțiune excelentă pentru o rețetă destinată diabeticilor, combinând gustul delicios cu o abordare sănătoasă. Rețetele pentru diabetici nu trebuie să fie restrictive sau plictisitoare. Există multe opțiuni delicioase care pot satisface papilele gustative fără […]
Tocănită de vită
PrinteazaTocanita de vita din: pulpa de vita, cartofi, ardei grasi, ceapa, ulei, boia, sare si piper.
Ingrediente:
- 350 g pulpa de vita
- 500 g cartofi
- 3 ardei grasi (2 rosii, 1 verde)
- 2 cepe albe
- 4 linguri cu ulei
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toaca mărunt ceapa, pune-o într-o crăticioară şi căleşte-o în ulei vreo trei minute. Spală carnea şi tai-o în cubuleţe.
Adaug-o peste ceapa călită. Toarnă o cănuţă cu apă, pune capacul şi lasă să se înăbuşe.
Separat, spală şi taie cartofii în cubuleţe. Pune-i în crăticioară, toarnă două ceşcuţe cu apă şi lasă să fiarbă toate ingredientele vreo jumătate de oră, până ce scade apa.
Taie ardeii în fâşii, pune-i peste celelalte ingrediente şi mai lasă pe foc trei minute.
Adaugă un praf de chili, sare, piper şi serveşte imediat.
Tocănită de vită
Pofta buna!
Hrean la Borcan Tradițional: Rețetă Autentică
Hrean la Borcan Tradițional: Rețetă Autentică din: hrean, otet de mere, zahar, sare, apa. Acesta este apreciat pentru aroma sa intensă și picantă, aducând un plus de savoare multor feluri de mâncare, cum ar fi fripturile, salatele sau chiar și sandvișurile. Prin adăugarea unor ingrediente precum oțetul, zahărul și sarea, hreanul își menține nu doar […]