Tort brun

Printeaza

Tort brun

Ingrediente:Tort brun

  • 200 g migdale pisate
  • 130 g zahăr pudră
  • 200 g ciocolată casă
  • 5 linguri rase făină fină
  • 12 ouă
  • unt
  • cremă de unt
  • frişcă

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul pînă ce se fac ca o spumă, se adaugă ciocolata, migdalele şi făina, se amestecă bine, iar la sfîrşit cele 12 albuşuri bătute spumă, amestecînd uşor.

Compoziţia se toarnă în forma de tort unsă cu unt şi se coace la foc potrivit.

Se umple cu cremă de unt şi se glasează cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.