Tort cu dovlecei şi carne tocată

Printeaza

Tort cu dovlecei şi carne tocată din: foitaj, unt, dovlecei, ulei de masline, ceapa, usturoi, carne tocata de vita, sare, piper, faina, rosii pasate si branza rasa.

Ingrediente:Tort_cu_dovlecei_si_carne_tocata

  • 250 g foitaj
  • 50 g unt
  • 3 dovlecei mici
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g carne tocata de vita
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
  • 400 g rosii pasate
  • 200 g branza rasa

 

Mod de preparare:

Ungeţi fiecare foaie de foitaj cu unt, mai puţin una. Aşezaţi-le una peste cealaltă, terminând cu foaia neunsă, într-o formă rotundă (0 24 cm), dată cu grăsime şi presărată cu făină. Tăiaţi dovleceii rondele şi căliţi-i în ulei. Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe.

Căliţi-le în restul de ulei, la fel şi carnea tocată, apoi condimentaţi-o şi presăraţi-o cu făină. Turnaţi roşiile şi fierbeţi totul. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Peste aluat aşezaţi în straturi dovleceii, carnea tocată şi brânza şi coaceţi totul 25 – 30 de minute.

Tort cu dovlecei şi carne tocată

Tort_cu_dovlecei_si_carne_tocata

Poftă bună!

3 comentarii

  1. Interesant tortul cu dovlecei si carne tocata

  2. Imi place ce ti-a iesit

  3. Interesanta, dar complicata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.