Tort rapid cu vanilie si cacao

Printeaza

Tort rapid cu vanilie si cacao din: smantana, zahar, cacao, vanilie, esenta de rom, gelatina.
Tort rapid cu vanilie si cacao

Ingrediente:

  • 1 kg smântână
  • 6 linguri de zahăr
  • 4 linguri de cacao
  • 1esenţă de vanilie
  • 1esenţă de rom
  • 2 plicuri gelatină

 

 

Mod de preparare:

Baţi smântână cu zahărul până se topeşte acesta din urmă, apoi împărţi frişca obţinută în jumă­tate. într-o parte de compoziţie pui cacaua şi un plic de gela­tină dizolvată după instrucţiuni, amesteci cu grijă, dar bine şi torni totul într-o formă de tort unsă cu margarină.

Dai crema la frigider. Amesteci compoziţia rămasă cu gelatină dizolvată şi vanilia, o torni după 30 de minute în formă şi dai tortul la frigider pentru 2 ore.Il desfaci apoi din formă, îl aşezi pe un pla­tou şi-l decorezi cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.