Tort umplut cu gem de corcoduse

Printeaza

O reteta delicioasa de tort umplut cu gem de corcoduse, oua, zahar, faina, praf de copt si
frisca.

Ingrediente:Tort umplut cu gem de corcoduse

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 1 praf copt
  • 1 borcan gem corcoduşe
  • 250 g frişcă
  • fructe pentru decor
  • 200 g frişcă pentru sirop
  • gem de corcoduse

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul, găl­benuşurile şi făina ameste­cată cu praful de copt. Coci blatul la foc potrivit într-o tavă rotundă. După ce s-a răcit, îl secţionezi şi îl însiropezi cu apă fiartă amestecată cu zahăr.

Montezi tortul aşa: întinzi gemul de corcoduşe între cele două blaturi, după care îl îmbraci în frişcă. Ornezi cu corcoduşe trecute prin zahăr ars.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.