Tortellini cu spanac si salvie
PrinteazaTortellini cu spanac si salvie din: tortellini cu spanac si ricotta, unt, frunze de salvie, parmezan, sare si piper.
- 250 g tortellini cu spanac si ricotta
- 100 g unt
- frunze de salvie
- parmezan ras (optional)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert, iar apoi se adauga o lingurita de ulei de masline. Cand apa da in clocot se adauga tortellini si se lasa la fiert timp de 10-12 minute sau atat cat este specificat pe pachet. Timpul de fierbere trebue redus putin, daca le dorim al dente.
Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga cateva frunze tocata de salvie. Cand sunt gata pastele, se scurg bine de apa si se adauga in tigaie, amestecandu-se cu untul topit. Se asezoneaza cu sare si piper. Se servesc calde, decorate cu frunze de salvie. Dupa preferinta, se poate presara si parmezan ras.
Tortellini cu spanac si salvie
Pofta buna!
Ce bine arata tortellini