O reteta delicioasa de tortellini cu: faina, sare, oua, branza de vaci, spanac, broccoli, ceapa rosie, usturoi, rosii, ardei iute, ulei de masline, sare, piper, busuioc verde.
Ingrediente:
400 g făină
o linguriţă cu sare
două ouă
100 g brânză de vaci
200 g spanac
100 g broccoli
două cepe roşii
4 căţei de usturoi
6 roşii
un ardei iute
100 ml ulei de măsline
sare
piper
busuioc verde
Mod de preparare:
Cepele şi usturoiul se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pun la călit în uleiul de măsline împreună cu ardeiul iute tăiat cubuleţe.
Când ceapa a devenit sticloasă, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate mărunt, sare şi piper.
Se fierb până scade sosul, se iau de pe foc şi se păstrează la cald.
Ouăle se amestecă cu o linguriţă cu sare şi făina până rezultă un aluat omogen, potrivit de tare.
Broccoli şi spanacul se fierb, se pasează, se amestecă bine cu brânza de vaci, sare şi piper.
Se întinde aluatul într-o foaie subţire, se taie rondele cu un pahar, se pune umplutură pe o jumătate a fiecărei rondele, se acoperă cu aluatul rămas, se presează marginile apoi se unesc colţurile.
Se fierb în apă cu puţină sare, se scurg şi se pun într-un bol.
Supa italieneasca cu tortellini din: tortellini, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, sos de soia. Ingrediente: 125 g tortellini cu umplutură de carne sare 2 cepe 1 căţel de usturoi 1 kg roşii coapte 2 linguri ulei de măsline 2 linguri pastă de tomate 750 ml supă câte 1/2 linguriţă oregano şi busuioc, ambele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.