Turnedo de curcan cu zarzavat
PrinteazaO reteta de turnedo de curcan cu zarzavat din: piept de curcan, sare, unt sau margarina, sparanghel, spanac, piper si patrunjel.
- 600 gr din piept de curcan
- sare
- 40 gr unt sau margarină
- 4 roşii mai mici
- 500 gr sparanghel
- 500 gr spanac proaspăt sau din congelator
- piper
- pătrunjel tăiat mărunt
Mod de preparare:
Carnea de curcan o tăiem bucăţi mai mici şi o legăm cu aţă în formă de ruladă. Fierbem spanacul, şi-l scurgem. Tăiem roşiile în patru, le punem în vas, condimentăm cu sare, piper, adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt şi peste tot punem puţină grăsime.
Fierbem sparanghelul (conform principiului general). La sfârşit frigem turnedo în vas. Restul de zeamă îl turnăm deasupra şi garnisim cu roşiile coapte şi cu spanacul pe care l-am încălzit în grăsime şi l-am condimentat. împodobim cu sparanghelul încălzit.
Poftă bună!