Turnedo de vita cu ciuperci si sos de rodii

Printeaza

Turnedo de vita cu ciuperci si sos de rodii din: muschi de vita, ciuperci, bacon, cascaval, cimbru verde, chifla, sos de rodii, sare si piper.

Ingrediente:

  • 300 g muschi de vita
  • 6 ciuperci
  • 4 felii subtiri de bacon crud uscat
  • 50 g cascaval
  • 4 fire cimbru verde
  • 1 chifla
  • 4 linguri sos de rodii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati muschiul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa si taiati din acesta 2 bucati de circa 7 cm grosime. Presarati carnea cu sare si piper, dupa care inveliti fiecare bucata in cate 2 felii de bacon. Curatati, spalti si taiati ciupercile in feliute subtiri, apoi caliti-le 3-4 minute in ulei, la foc mare.

Taiati din chifla doua felii de circa 1 cm grosime, prajiti-le pana se rumenesc, apoi puneti-le intr-o tava pe hartie de copt si puneti pe fiecare felie cate 1-2 linguri cu ciupeci.

Puneti pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita. Pentru ca muschiul sa-si pastreze forma, puteti folosi pentru copt un inel special din metal. (Se poate prepara si fara inel)

Puneti deasupra muschiului de vita ciupercile ramase, cascavalul dat pe razatoarea mare si cimbrul. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti 30 de minute la foc potrivit spre mare (200C). Serviti turnedoul fierbinte, stropit cu sos de rodii.

Turnedo de vita cu ciuperci si sos de rodii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.