Turta de ciocolata

Printeaza

 Turta de ciocolata

Ingrediente:Turta de ciocolata

  • 200 g unt
  • 150 g miere
  • 150 g zahăr
  • 8 g scorţişoară şi cuişoară
  • 3 ouă
  • 3 gălbenuşuri
  • puţin praf de copt
  • 120 g ciocolată de menaj rasă sau 2 lin­guri cacao
  • 75 g stafide
  • 230 g făină
  • 60 g migdale
  • vanilie

Mod de preparare:

Mierea se amestecă cu untul, zahărul, 6 gălbenuşuri, scorţişoara, cui- şoara, ciocolata şi vanilia. Cele 3 albuşuri se bat spumă tare, se amestecă cu compoziţia de mai sus, apoi cu făina şi praful de copt.

Se pune într-o tavă unsă, presărată cu făină, se unge deasupra cu ou şi se presară cu fileuri de migdale.

Se dă la cuptor moderat 35-40 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.