Turtiţe din aluat nedospit

Printeaza

Turtiţe din aluat nedospit din: faina integrala, apa calduta, sare, ulei de masline, susan.

Ingrediente:

  • 500 g făină integrală
  • 250 ml apă călduţă
  • sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 50 g susan sau mac

 

Mod de preparare:

Turtiţe din aluat nedospit: Intr-un bol mai mare se frământă făina cu sare, apă călduţă şi ulei.

Cu mâinile, se fac biluţe de mărimea unei nuci mai mari care se turtesc cu podul palmei.

Se presară cu susan pe deasupra şi se pun în tava de aragaz în care s-a pus o hârtie pentru copt.

Se coc la foc potrivit, aproximativ 15-20 de minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.