Umplutura de castane

Printeaza

Marunţeste 1 ceapă si 2 codiţe de ţelină ai soteza-le în 50 g unt, până când se înmoaie. Adaugă 3 linguri coniac si lasă vasul deoparte. Marunţeste 200 g pâine integrală, 1 lingură cimbru si 1 lingură salvie. Adaugă 200 g castane (poţi înlocui cu cartofi fierţi). Adaugă amestecul în vasul cu ceapă si presară sare si piper. Modelează 12 chiftele rotunde ţi dă la cuptor, în tava unsă cu grăsime, la semnul 5/190 C, timp de 20-25 de minute.

Umplutura de castane

Umplutura de castane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.