Umplutura de castane pentru curcan

Printeaza

O reteta simpla de umplutura de castane pentru curcan din: unt, galbenuse, zahar, miez de paine, lapte, pesmet si castane.

Ingrediente:Umplutura de castane pentru curcan

  • 100 g unt
  • două gălbenuşe
  • două linguri de zahăr
  • puţin miez de pâine cât o nucă
  • o ceaşca de lapte
  • 10 g pesmet
  • 250 g castane

 

Mod de preparare:

Se freacă untul, se adugă gălbenuşurile peste unt, zahărul, miezul de pâine înmuiat în lapte dulce, pesmetul, albuşele spumă şi castanele, se dă totul prin maşină sau se rupe. Se umple curcanul şi se dă la fript.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.