Unt cu verdeturi
PrinteazaO reteta delicioasa de unt cu verdeturi, unt, usturoi, marar, patrunjel, piper.
- 200 g unt
- 2 căţei de usturoi
- 1 legătură de mărar
- 1 legătură de pătrunjel
- piper
Mod de preparare:
Spală verdeaţa şi las-o să, se zvânte. Tai-o cât poţi de mărunt. Separat, freacă untul până scoţi
Adaugă usturoiul zdrobit, un praf de piper şi verdeaţa tocată fin şi amestecă energic. Pasta astfel obţinută, pune-o pe o bucată de folie de aluminiu sau plastic şi rulează, dându-i forma dorită.
Lasă la rece până se întăreşte, aproximativ o oră. Foloseşte-l când pregăteşti cartofi la cuptor, friptură de vită sau pui sau chiar uns pe pâine prăjită.
Unt cu verdeturi
Pofta buna!