Uscatele cu zahar vanilat
Printeaza
O reteta de uscatele din: oua, zahar pudra, zahar vanilat, faina, sare si ulei.
Ingrediente:
- 5 ouă
- 6 linguri zahăr pudră
- 1 plic zahăr vanilat
- 400 g făină
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu un praf de sare, adaugi 1 lingură zahăr pudră, vanilia şi făina şi frămânţi un aluat ca de tăieţei.Il laşi deoparte 30 de minute, apoi îl întinzi într-o foaie subţire pe care o tai fâşii de 2 cm lăţime.
Le răsuceşti apoi pe deget astfel încât să obţii nişte spirale. Le laşi 5 minute să se usuce, apoi le prăjeşti în baie de aburi. Le scoţi pe şervete de hârtie care vor absorbi grăsimea şi presari cu zahărul pudră.
Pofta buna!