Uscăţele

Printeaza

Uscăţele

Ingrediente:

  • 100 g zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 300 g făină
  • 24 boabe de vişine din dulceaţă
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Uscăţele: Se freacă spumă untul cu zahărul şi vanilia. Se amestecă bine cu făină. Se face un sul,se taie în 24 de bucăţi egale şi se formează perişoare.

La mijlocul lor se face o adîncitură în care se pune cîte un bob de fasole. Se aşază în tava presărată cu făină, la distanţă de 4-5 cm unele de altele, şi se coc la foc potrivit.

După ce sînt reci, se scoate bobul de fasole din fiecare pesmecior şi în locul lui se aşază cîte un bob de vişină.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.