Varza de Bruxelles cu sos de mustar
PrinteazaO reteta de varza de bruxelles cu sos de mustar din: varza de bruxelles, ceapa, mustar, ulei, smantana, sare si piper.
- 80 g varza de Bruxelles
- o ceapa mica
- doua linguri mustar
- 4 linguri ulei
- 125 ml smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşte varza în apă clocotită cu sare cinci minute, scurge bine şi lasă să se răcească.
Căleşte ceapa tocată mărunt în ulei încins, până capătă culoare aurie. Dă focul mic, adaugă peste ceapă varza de Bruxelles şi prăjeşte-o înăbuşit, sub capac, 20 de minute.
Amestecă din când în când. Adaugă apoi muştarul şi smântână, condimentează cu sare şi piper şi mai ţine-o pe foc câteva minute. Serveşte-o ca garnitură, lângă o came roşie.
Varza de Bruxelles cu sos de mustar
Pofta buna!