Varza cu cartofi
PrinteazaVarza cu cartofi din: cartofi, varza, ulei de masline, cimbru uscat, sare si piper.
- 6 cartofi
- 1 varza
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii, spălaţi-i, tăiaţi-i în bucăţi şi puneţi-i la fiert în 2 I apă cu 1 linguriţă sare. Spălaţi varza şi tăiaţi-o fideluţă.
Frecaţi varza tocată cu sare şi stoar-ceţi-o de zeamă. Pisaţi cartofii cu furculiţa şi amestecaţi piureul obţinut cu varza.
Adăugaţi cimbrul, uleiul, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia. Serviţi preparatul cald sau rece.
Varza cu cartofi
Pofta buna!