Varza de Bruxelles cu nuca
PrinteazaVarza de Bruxelles cu nuca din: varza de bruxelles, nuca, unt, ceapa rosie, ceapa alba, suc de lamaie, sare si piper.
- 500 g varza de Bruxelles congelata
- 100 g nuca
- 50 g unt
- 2 cepe rosii
- 1 ceapa mica alba
- sucul de la 1/2 lamaie
- sare
- piper
mod de preparare:
Se taie fiecare varză de Bruxellesîn sferturi. Ceapa roşie se curăţă si se taie felii groase (wedges). Ceapa albă se curăţă şi se taie fâşii mai groase. Se topeşte untul într-un wok. Se pune la călit ceapa albă, iar du păun minut se adaugă şi ceapa roşie.
Se pune varzade Bruxelles, se adaugă 50 ml apaşi se condimentează cu sare şi piper. Se căleşte totul lafocmic, până ce varza este binefăcută. La final, se presarănuca, se 1 amestecă bine şi se stropeşte cu sucul de lămâie. Se serveşte caldă.
Varza de Bruxelles cu nuca
Pofta buna!
Varza de bruxxeles cu nuca nici macar n am auzit