Vegetarian Biryani

Printeaza

Vegetarian Biryani din: orez, unt, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, curry, cartof, morcov, mazare, rosii, bulion, sare si piper.

Ingrediente:Vegetarian Biryani

  • 1/2 cana de orez
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura ghimbir proaspat razuit
  • 1/2 lingura curry
  • 1 cartofi mare copt
  • 1 morcov mare
  • 1 cana mazare congelata
  • 2-3 rosii
  • 1/2 cana bulion
  • sare
  • piper
  • 1-1/2 cana apa

 

Mod de preparare:

Pui orezul la fiert în apă cu sare. Intr-o tigaie mai mare, pui un­tul şi uleiul la foc mic, iar când s-a încins, adaugi ceapa tăiată peştişori şi o căleşti până devine sticloasă. Adaugi apoi usturoiul tocat şi ghimbirul proaspăt ră­zuit şi mai laşi pe foc aproxima­tiv 1 minut.

Incorporezi praful de curry, sare, piper, cartoful curăţat de coajă şi tăiat cuburi mici, morcovul crud curăţat de coajă, spălat şi tăiat cubuleţe, mazărea congelată, roşiile tăiate cubuleţe, bulionul, apa şi fierbi totul la foc mare până când legumele devin moi şi apa se evaporă, lei tigaia de pe foc, încorporezi orezul în compoziţia de legume şi laşi totul acoperit aproximativ 5-10 minute, să se întrepătrundă aromele, apoi serveşti.

Vegetarian Biryani

Vegetarian Biryani

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.