Vinete cu carne de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de vinete cu carne de curcan din: vinete, carne de curcan, usturoi, mozzarella, parmezan, ceapa, rosii, pasta de tomate, rozmarin, ulei de floarea soarelui, sare si piper.

Ingrediente:Vinete cu carne de curcan

  • 3 vinete
  • 500 g carne de curcan
  • 6 căţei de usturoi
  • 150 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • o ceapă
  • 5 roşii
  • o lingură de pastă de tomate
  • o crenguţă de rozmarin
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se spală, se taie în trei bucăţi, se scobesc în interior cu o linguriţă, lăsând câte un centimetru din pulpă ca să nu iasă umplutura. Carnea de curcan se toacă împreună cu ceapa curăţată de foi şi trei căţei de usturoi.

Se adaugă sare şi piper după gust, două linguri de parmezan şi puţin rozmarin tocat. Se amestecă bine ca să se încorporeze toate ingredientele, se umplu vinetele cu acest amestec şi se aşază într-o tavă de yena.

Se toarnă deasupra roşiile tocate mărunt sau date pe râzătoare, amestecate cu pasta de roşii, se presară usturoiul rămas tăiat feliuţe, sarea, piperul şi rozmarinul.

Uleiul se toarnă peste toate ingredientele din tavă, se intro¬duce tava în cuptor şi se coc la foc mediu 25-30 de minute. Se servesc fierbinti presarate cu mozzarella si parmezan ras.

Vinete cu carne de curcan

Vinete cu carne de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.