Vinete cu nuca

Printeaza

Vinete cu nuca din: vanata, nuca, usturoi, sare, piper, apa, otet, ulei.

Ingrediente:Vinete cu nuca

  • 1 vânătă
  • 100 g mieji de nucă
  • 1 căţel usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriţă apă
  • oţet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli bine, sub jet de apă, vânătă şi o tai rondele. Le dai cu sare şi le laşi 2-3 ore să elimine amăreala, apoi le speli bine şi le usuci. Incingi ulei, prăjeşti feliile de vinete, apoi le scoţi şi le aşezi pe şervete absorbante.

Zdrobeşti miejii de nucă, îi amesteci cu puţin oţet, piper, cu usturoiul zdrobit combinat cu apa şi amesteci.

Aşezi câte o linguriţă de nuci pe fiecare felie de vânată.

 

Vinete cu nuca

Vinete cu nuca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.