Vinete in lapte

Printeaza

vinete in lapte din: vinete, lapte, unt, sare, piper si zahar.

Ingrediente:

  • 4-5 vinete
  • 1/2 l lapte
  • 35 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar

 

Mod de preparare:

Vinete in lapte: Coci vinetele şi le cureţi de coajă. Fierbi laptele şi, când dă în clocot, introduci vinete­le tocate şi laşi să fiarbă împreună. Amesteci mereu până ames­tecul devine gros ca un piure.

Adaugi sare, piper, zahăr după gust, unt şi baţi pe foc mic până când vinetele devin albe. Serveşti preparatul fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.