Vinete şi humus la cuptor

Printeaza

Vinete şi humus la cuptorIncinge grillul la medium-high. înţeapă cu un cuţit 2 vinete medii, apoi coace-le pe grill 15-20 min, întorcându-le până când se înmoaie. Lasă să se răcească. Desfă vinetele ţi scoate miezul cu o lin­gură.

Pune-l într-un robot, împreună cu 2 x 400 g conserve de mazăre, clătită ţi scursă, 3 căţei de usturoi, zdrobiţi, 4 lin­guri pastă de tahina, 6 linguri ulei de măs­line, 6 linguri de apă, zeama de la 2 lămâi, 1 linguriţă zahăr tos, 1 linguriţă seminţe de coriandru si un vârf de seminţe de chimen.

Serveste presărat cu puţină paprika.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.