Budinca de creier cu sos din: creier de vaca, albusuri, pesmet, marar, ceapa, unt, sare, piper, faina, smantana, lapte si unt. Ingredinte: 1 creier mare de vaca 5 albusuri 2-3 linguri pesmet 1 lingurita marar tocat 1 ceapa 1 lingura unt sare piper putina faina Sos: 1 ceasca smantana ceasca lapte 1 lingura rasa […]
Vinete umplute cu ciuperci
PrinteazaVinete umplute cu ciuperci din: vinete, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, patrunjel verde, faina, cascaval, ou, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 vinete mai mari
- 300 g ciuperci albe de cultura
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 lingurita faina
- 50 g cascaval ras
- 1 ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi vinetele întregi timp de 3 minute, scoateti-le din apă, lăsaţi-le să se răcească, apoi tăiaţi-le în jumătăţi, pe lungime şi scobiţi cu o lingură miezul.
Căliţi în ulei ciupercile tăiate în feliuţe, ceapa şi usturoiul tocate mărunt, pătrunjelul verde şi miezul de vinete tocat.
Lăsaţi amestecul la răcit şi adăugaţi în el făina şi oul bătut. Amestecaţi şi umpleţi cu acest amestec jumătăţile de vinete şi puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt.
Presăraţi deasupra caşcaval ras şi puneţi tava la cuptor pentru 15 minute, până când se gratinează.
Vinete umplute cu ciuperci
Pofta buna!
Budinca de carne cu sos de smantana
Budinca de carne cu sos de smantanadin: carne de vitel sau purcel, franzela, lapte, unt, oua sare, piper, salata si sos de smantana. Ingredinte: 1 kg carne de vitel sau de purcel 1 felie de franzela 1 ceasca lapte 75 g unt 4 oua sare piper salata sos de smintina Mod de preparare Se […]
Incoming search terms:
- vinete umplute cu ciuperci
- vinete umplute cu ciuperci la cuptor