Vinete umplute cu brânză
PrinteazaVinete umplute cu brânză din: vinete, telemea de vaca, oua, cascaval, marar, ulei.
- 2 vinete
- 300 g telemea de vaca
- 2 oua
- 4 linguri cascaval ras
- 1/2 legatura marar
- o lingura ulei
Mod de preparare:
Se spală vinetele şi se taie în două pe lung. Cu o linguriţă sau un cuţitaş se scoate mie¬zul care se toacă mărunt. Telemeaua se rade şi se amestecă cu miezul de vinete şi apoi cu ouăle bătute. Vinetele scobite se ung cu ulei şi apoi se umplu cu amestecul de brânză şi ouă.
Se dau la cuptor pentru 25 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se scoate tava cu vinete şi se presară caşcavalul ras. Se servesc apoi cu mărar fin tocat.
Vinete umplute cu brânză
Pofta buna!