Vinete umplute cu mascarpone si feta
PrinteazaVinete umplute cu mascarpone si feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline.
- o vânătă mare
- un castravete
- un dovlecel
- câteva roşii mici, cu pulpa tare
- câteva măsline
- o ceapă mică
- două linguri de mascarpone
- două felii de brânză feta
- busuioc verde
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai vânătă pe jumătate, o scobeşti, o sărezi şi o întorci pe un şervet de hârtie. între timp, tai toate legumele cubulefe, le stropeşti cu puţin ulei şi le condimentezi.
Amesteci mascarpone şi feta. Pui jumătăţile de vânătă într-o tavă unsă, le umpli cu amestecul de legume şi dai la cuptor până se rumenesc.
Le scoti, adaugi cu linguriţa amestecul de brânză şi presari busuioc.
Vinete umplute cu mascarpone si feta
Pofta buna!