Vita cu ardei

Printeaza

Vita cu ardei din: carne macra de vita, ardei grasi, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vita_cu_ardei

  • 500 g carne macra de vita
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3-4 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie felii subţiri cu un cuţit bine ascuţit. Intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei se pune carnea şi se ru­meneşte la foc mare pe toate părţile. După ce şi-a schimbat culoarea, se adaugă ardeii tăiaţi fâşii late şi, de asemenea, la foc mare se rumenesc.

Tigaia se agită permanent, iar focul trebuie să fie mare. După 15 minute, se potriveşte de sare si piper si se trage de pe foc. Se aduce la masă cu garnitu­ră după guust, dar orezul fiert simplu merge cel mai bine.

Vita cu ardei

Vita_cu_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.