Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu

Printeaza

O reteta delicioasa de vrabioara la gratar cu sos de vin rosu din: vrabioara de vita, ceapa, vin rosu, unt, demiglace, cimbru, foi de dafin, faina, sare si piper.

Ingrediente:Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu

  • vrăbioară de vită 880 g
  • ceapă 20 g
  • vin rosu 80 ml
  • unt 25 g
  • demiglacé 100 g
  • cimbru, foi de dafin, sare si piper după gust
  • făină 15 g

 

Mod de preparare:

Vrăbioara de vită se condimentează cu sare si piper si se găteste la grătar.

Separat realizăm sosul din ceapă sotată în unt, pe care o deglasăm cu vin rosu, demiglacé- ul de vită si ierburile aromate.

Se reglează consistenta cu unt si făină. Se serveste strecurat lângă vrăbioara de vită.

Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu

Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.