Zabaglione

Printeaza

Zabaglione din: oua, galbenusuri, zahar pudra, vin vin alb.

Ingrediente:Desert_Zabaglione_2

  • un ou
  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 5 linguri vin alb de desert

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare se pun oul si galbenusurile, se adauga zaharul pudra. Se bate pana creste volumul amestecului. Se pune castronul pe o cratita cu apa care fierbe. Se toarna vin si se continua a se bate, pana devine consistena crema.

Amestecul se disctribuie in patru pocale si se servete imediat.

Desert Zabaglione

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.