Clatite cu umplutura picanta

Printeaza

Clatite cu umplutura picanta din: faina, lapte, oua, sare, piper, cascaval, file de porc, boia iute, unt, sunca, frunze de busuioc si pesmet.

Ingrediente:Clatite_cu_umplutura_picanta

  • 125 g faina
  • 100 ml lapte
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval moale
  • 300 g file de porc
  • boia iute
  • 4 linguri unt
  • 75 g sunca feliata
  • 16 frunze de busuioc
  • 150 g pesmet

 

Mod de preparare:

Se prepara aluatul de clatite din 75 g faina, lapte, 4 oua, 1 praf sare si piper; se lasa sa stea circa 15 minute. Se taie cuburi 150 g cascaval.

Se spala carnea, se sterge si se taie in 8 felii. Se pudreaza cu sare, piper si boia. Se prajeste in 2 linguri de unt 2 minute pe fiecare parte. Se scoate si se tine la cald.

Cuptorul se incinge la 200C. Se coc pe rand 8 clatite in 2 linguri unt. Se asaza deasupra sunca si cuburi de cascaval, apoi carnea si busuiocul.

Se pliaza sub forma de tristute. Clatitele se trec succesiv prin 50 g faina, 2 oua batute si pesmet amestecat cu cascaval ras.

Se asaza intr-o forma unsa si se coc 12 minute. Se orneaza cu busuioc.

Clatite cu umplutura picanta

Clatite_cu_umplutura_picanta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.