Salată de legume cu caşcaval

Printeaza

Salată de legume cu caşcaval din: cascaval, rosii cherry, masline, ardei gras, morcovi, ceapa verde, paste, patrunjel, ulei si sare.

Ingrediente:Salata_de_legume_cu_cascaval

  • 100 g cascaval
  • 250 g rosii cherry
  • 75 g masline
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 g paste (tagliatelle)
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert in apa cu sare si lasa-le pe foc potrivit indicaţiilor de pe ambalaj. Ca să nu se lipească, poţi adăuga o lingură cu ulei.

Intre timp, curăţă măslinele de sâmburi şi taie-le. După ce au fiert, scurge pastele şi trece-le printr-un jet de apă caldă. Pune-le într-un vas termorezistent.

Adaugă măslinele, roşiile tăiate în jumătăţi, ardeiul în felii, morcovul în cubuleţe şi ceapa verde tocată. Rade caşcaval (e delicios şi cu parmezan) şi dă la cuptor nu mai mult de 5-7 minute, ca brânza să se topească.

Decorează cu pătrunjel şi serveşte ca atare sau lângă o friptură la grătar.

Salată de legume cu caşcaval

Salata_de_legume_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.