Salată de legume cu caşcaval
PrinteazaSalată de legume cu caşcaval din: cascaval, rosii cherry, masline, ardei gras, morcovi, ceapa verde, paste, patrunjel, ulei si sare.
- 100 g cascaval
- 250 g rosii cherry
- 75 g masline
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 1 legatura de ceapa verde
- 100 g paste (tagliatelle)
- patrunjel
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert in apa cu sare si lasa-le pe foc potrivit indicaţiilor de pe ambalaj. Ca să nu se lipească, poţi adăuga o lingură cu ulei.
Intre timp, curăţă măslinele de sâmburi şi taie-le. După ce au fiert, scurge pastele şi trece-le printr-un jet de apă caldă. Pune-le într-un vas termorezistent.
Adaugă măslinele, roşiile tăiate în jumătăţi, ardeiul în felii, morcovul în cubuleţe şi ceapa verde tocată. Rade caşcaval (e delicios şi cu parmezan) şi dă la cuptor nu mai mult de 5-7 minute, ca brânza să se topească.
Decorează cu pătrunjel şi serveşte ca atare sau lângă o friptură la grătar.
Salată de legume cu caşcaval
Pofta buna!